2014. január 7., kedd

Arany


Biztos mindenki hallott erről. Tegnap egy ügyes bróker félreüthetett egy megbízást és ez lett belőle....

De mi az hogy EZ?

Csupán annyi, hogy 300 pipet esett az árfolyam, azaz 2,5%-ot, azaz nagyon sokan nagyon sokat buktak és ennek természetesen az ellenkezője is igaz!

A zsiványok ilyenkor azt mondják, hogy shortban kell ülni, na igen de mikor és hogyan.. :)

A bróker úrhölgynek valószínűleg már nincs munkája és életének következő napjai is kemények lesznek abban az esetben ha egy befektetési intézménynél ült, ahol nem 10 milliós kötésekkel játszanak, hanem egy kisebb magyar államadósságnyival.

TEHÁT

Arany---> not recommended to trade, azaz ne kereskedjünk vele, maximum ultra mini kötéssel, tőkeáttétel nélkül, mert az ilyesmi jelenségek leginkább az arany piacon fordulnak elő

AZONBAN

hosszabb távon vannak különleges megoldások, amelyekkel biztonságosan tudjuk fialtatni pénzünket és sokkal jobban járunk, mint a bankban.

Aki szeret több lábon állni és a Wolf honlap által kínált csomagok és stratégiák mellett szeretne egy másik biztos lábat, annak szívesen ajánljuk az aranyat, mint befektetési/megtakarítási formát, de előtte nagyon fontos, hogy teljesen képben legyünk annak megjelenési formáival, kockázataival (ami elenyésző ha jól felépítjük)  stb.

Ehhez bátran ajánljuk a Wolf team egyik kollegáját, aki több éve ezzel foglalkozik nap, mint nap. Ő hozta fel az ötletet, hogy érdekességként mutassuk meg a tegnap történt incidenst

Így ha bárkit mélyebben érdekel a téma, várjuk az e-mailokat, szívesen válaszolunk!

(info@misterwolf.hu  ;  mrwolf.factory@gmail.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.