2013. november 24., vasárnap

Ismét sikeres tipp - nézzük hogyan

Múlt hét pénteken 2 stratégiánk is bejelezte a long jelet, így kötöttünk.
A facebook oldalunkon 2 pozíciós nyitást javasoltunk, Mi 4 pozícióval vágtunk bele a kötésbe, így 80 pipet kaszáltunk első körben. Aki követte tippünket, az 40 pipet már zsebre tett és most 0-ba húzva várja, hogy mi történik a második pozíciójával, kockázat nélkül.

Facebook postunk így nézett ki a stratégia teljesülése után:"Előző tippünk ismét teljesült, második pozíciót lehet 0-ba húzni és várni, mi történik hétfőn...

35 illetve 40 pipet zsákolhatott, aki bekötötte. Az ismétlés kedvéért ez pl. 0,1 lottal 8800 Ft 0,7 lottal 61600 Ft.
Nagyobb kötésnagysággal már ki sem írjuk, mert hihetetlen lenne....

Mindezt ismét kb 3-4 perc munkával. Ez a szép benne, bekötjük és hagyjuk dolgozni a pénzünket magunk helyett. Számos pénzügyi tanácsadó cég ezt sulykolja az emberekbe, hogy halmozzák a tőkét és hagyják dolgozni a pénzt azért, hogy NYUGDÍJAS korukban ne legyen probléma elmenni egy wellness szállodába.

És a kulcsszó a nyugdíjas...
A forex piac és a kínált stratégiánk mindezt megteremti, de nem nyugdíjas korra.. hanem pár éven belül. Nyilván, ha valaki több millioval kereskedik, az önmagában kitermeli a mostani fizetésének többszörösét.

Az oldal célja ez, hogy minél több ember azzal tudjon foglalkozni, amivel szeretne úgy, hogy megvan hozzá a megfelelő mennyiségű pénze!!

Tehát--> kezdők-->oktatócsomag-->stratégia-->money factory
-->haladók-->stratégia-->money factory

Mi segítünk, mert tudjuk, hogy működik! (és ezt már Önök is sejthetik.. eddig 4 tippből 3 bejött, melyekkel nem kis összegeket lehetett keresni)"




A képeken látható az előzmény és az eredmény. Egyelőre pozícióban vagyunk.

Felhívjuk figyelmét a nyereményjátékra, melyből már csak 1 nap van vissza!  Nyereményjáték!

Kövessenek, legyen sikeresek!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.